Υγραεριοκίνηση - Δοκιμάστε την σίγουρη εναλλακτική λύση.

Lovato Logo

Με την αξιοπιστία της Lovato(Ιταλία)και τιμές απο 900€ :

 

  • Γενικά

Η υγραεριοκίνηση οχημάτων αναφέρεται σε Συστήματα Εγκατάστασης Υγραερίου τα οποία παγκοσμίως έχουν τοποθετηθεί σε περισσότερα από 4 εκατομμύρια αυτοκίνητα, αποκτώντας ολοένα και αυξανόμενη υποστήριξη, ως καύσιμο φιλικό προς το περιβάλλον.

Η υγραεριοκίνηση έχει αναγνωριστεί εδώ και πολλά χρόνια ως απάντηση στην προσπάθεια αναζήτησης εναλλακτικών καυσίμων με το υγραέριο να είναι το πιο σημαντικό και αποδεκτό εναλλακτικό καύσιμο στον τομέα του αυτοκινήτου.

Το υγραέριο αποτελεί μία καλή λύση τόσο για επαγγελματίες οδηγούς όσο και για ιδιώτες.

  • Σίγουρη, εναλλακτική και οικονομική κίνηση

Γιατί να το κάνω;
Γιατί το κέρδος φτάνει έως και το 50% από το ποσό που δαπανείται για βενζίνη.

Γιατί το υγραέριο είναι οικονομικό & οικολογικό;
Σύμφωνα με οδηγία της Ε.Ε. το υγραέριο, ως εναλλακτικό καύσιμο, συμβάλλει στην προστασία του περιβάλλοντος, καθώς εκπέμπει χαμηλότερους ρύπους από άλλα είδη καυσίμων. Για το λόγο αυτό, ο ειδικός φόρος κατανάλωσης διατηρείται σε πολύ χαμηλά επίπεδα.

Είναι ασφαλές;
Ναι, είναι 100% ασφαλές! Η τεχνολογία στην υγραεριοκίνηση βρίσκεται ήδη στην 5η γενιά, καθώς παγκοσμίως χρησιμοποιείται εδώ και πολλά χρόνια.

Γίνεται μετατροπή στον κινητήρα του αυτοκινήτου μου;
Όχι, το σύστημα υγραεριοκίνησης είναι εντελώς ανεξάρτητο από το ήδη υπάρχον κύκλωμα λειτουργίας.

  • Μύθοι & Αλήθειες

Σχετικά με τη φθορά του κινητήρα και την λίπανση ως αποτέλεσμα από την υγραεριοκίνηση που αναφέρονται σε διάφορα φόρουμ αλλά και ιστοσελίδες πρέπει να τονιστεί ότι οι κινητήρες αν συντηρούνται σωστά δεν έχουν κανένα πρόβλημα με τις βαλβίδες ή την λίπανση του κινητήρα όταν το υγραέριο χρησιμοποιείται ως εναλλακτικό καύσιμο.

Επιπλέον, στο υγραέριο δεν περιέχεται μόλυβδος, οπότε οι κινητήρες που έχουν σχεδιαστεί για αμόλυβδη βενζίνη δεν έχουν προβλήματα φθοράς των βαλβίδων και των εδρών τους.

  • Περιβαλλοντικά Οφέλη

Πρόσφατες δοκιμές έδειξαν ότι η χρήση υγραερίου κίνησης εκπέμπει κατά 90% μικρότερη ποσότητα από τους προαναφερθέντες ρύπους, σε σχέση με την βενζίνη και το ντίζελ. Η υγραεριοκίνηση συμβάλει τόσο στη μείωση των βλαβερών εκπομπών καυσαερίων από τις εξατμίσεις των αυτοκινήτων όσο και στη μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα (το αέριο που αποτελεί την κύρια αιτία για το φαινόμενο του θερμοκηπίου).